Naar inhoud springen

Geluksmakers

Nudge

Overig

‘Eigenaarschap’ van De Droomfabriek

 

Hoe zou het zijn als we keuzes gaan maken die niet alleen relevant zijn voor de korte termijn? Keuzes die niet ten koste gaan van, maar voedend zijn voor anderen, het milieu en de toekomst. In dit event wisselen young potentials tot senior directeuren hun visie uit op hoe het anders en beter kan in de wereld (www.dedroomfabriek.nl)

 

De Droomfabriek, thumbnail, Ebbie & Ivy, Charlotte Tonino-4622
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4687
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4744
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4712
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4704
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4752
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4765
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4742
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4642
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4666
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4636
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4774
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4782
Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4786
naamloos-4622
De Droomfabriek, thumbnail, Ebbie & Ivy, Charlotte Tonino-4622Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4687Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4744Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4712Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4704Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4752Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4765Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4742Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4642Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4666Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4636Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4774Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4782Ebbie & Ivy - Charlotte Tonino - event Droomfabriek - eigenaarschap-4786naamloos-4622

Reactie

Het gebruik van simpele HTML is toegestaan. Je emailadres zal niet gepubliceerd worden.

Abonneer je op deze opmerkingenfeed via RSS