Naar inhoud springen

Geluksmakers

Nudge

Overig

Fans

Wij vinden dat we fantastische klanten hebben, zowel in wat ze doen als waar ze voor staan. En dit vinden klanten van ons:

Arjan Vergeer, oprichter en bedenker van ‘365 Dagen succesvol’
Charlotte en Hellen hebben een scherp oog voor wat mensen mooi maakt. Ze zien dat een stuk beter dan dat je dit bij jezelf ziet. Door toewijding en talent, om precies datgene in beeld en woord te vangen wat jou als mens bijzonder maakt, weten ze in iedereen de diamant bloot te leggen. Het is een feest om met Charlotte en Hellen te werken: je zult verbaasd staan van jezelf. Zeer aanbevolen!

Karel van Pinxten, eigenaar Print Per4mance
Twee enthousiaste dames die je weten te verleiden tot het geven van jezelf. Zowel in je persoonlijke verhaal als in beeld. Mijn drive communiceren heeft me al veel complimenten en contacten opgeleverd. Je trekt er de mensen/bedrijven mee aan die bij je passen.
Maar voor mij persoonlijk was het bovenal belangrijk om uit mijn comfort zone te treden en mezelf beter te leren kennen. Charlotte en Hellen zijn daar super in geslaagd.

Annemarie Appelman, Community- & Communicatiemanager Nudge.nl
Een soort Yin en Yang, Hellen en Charlotte. Twee heel verschillende dames, maar samen in balans en een heel goed team. Je voelt je snel op je gemak bij ze en dat is zo belangrijk voor het eindresultaat. Dan wil je namelijk dat mensen zich vrij voelen, zowel in wat ze vertellen als op de foto. Heel knap ook hoe ze met weinig – en vrij abstracte – informatie toch een heel goede serie hebben neergezet die precies past bij Nudge. Heel blij mee!

Frank Voskuilen, directeur Mytylschool de Regenboog
Hellen Lerou en Charlotte Tonino hebben van alle leerlingen die de school gaan verlaten een portret in woord en beeld gemaakt. Ze zijn er in geslaagd om deze, vaak kwetsbare, kinderen in hun kracht neer te zetten. De uniciteit van de leerlingen werd als uitgangspunt gebruikt en dat heeft een mooi resultaat opgeleverd. Dit heeft geleid tot trots bij het personeel, ontroerde ouders en aandacht van de lokale pers. Alle portretten zijn in  het Haarlems Dagblad en het Noord-Hollands dagblad gepubliceerd. We blijven samenwerken met Ebbie & Ivy en ik beveel ze van harte aan bij bedrijven en instanties die in hun publicaties ook de diepgang zoeken die wij gevonden hebben.

Margriet Dantuma, regisseur van community theater WCTA, Amsterdam
Bij de opstart van het community theater project ‘Hoe de winkel verdween uit Amsteldorp’, kwam ik in contact met Ebbie & Ivy. Hoewel beide dames geen enkele verbinding hadden met de wijk of de bewoners, stortten zij zich er helemaal in en toverden binnen de kortste keren prachtige en persoonlijke verhalen boven tafel. De combinatie met de mooie zwart-wit portretten maakte het tot een geheel. Buiten dat dit ons veel zinvolle informatie opleverde voor de voorstelling die later zou worden gemaakt, gaf het werk van Ebbie & Ivy vooral veel onverwachte inspiratie. Een passioneel geschreven verhaal met een artistiek portret. Ik hoop in de toekomst vaker met Ebbie & Ivy te kunnen werken.

 


 

Reactie

Het gebruik van simpele HTML is toegestaan. Je emailadres zal niet gepubliceerd worden.

Abonneer je op deze opmerkingenfeed via RSS